CHLAPSKÁ HORČiCOVÁ OMÁČKA (185 ml)
Pálivosť 7/10
Si chlap jak hora vyrúbaná? Tak potom je táto drsná "MACHO" omáčka pre Teba ako urobená!
Kategória: | PÁLIVÉ OMÁČKY |
---|---|
Chilli paprička: | Trinidad Moruga Scorpion, Chipotle |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Pálivosť: | 8 / 10 |
Skvelí českí omáčkari My-Chilli majú už dlho v ponuke skvelú Horčicovo-medovú omáčku s ktorou bodovali aj na Svetovej súťaži pálivých omáčiek. Teraz však navarili inú, chlapskejšiu verziu Horčicovej omáčky. Namiesto medu sladový výťažok, z ktorého sa robí pivo. Tymián z medovej verzie pre zmenu nahradený poriadnou porciou rozmarínu a šalvie. Pálivosť zaisťuje Trinidad Scorpion!
Zloženie: horčica (56%), ocot, sladový výťažok, trstinový cukor, pyré z čili (Trinidad Scorpion red, ocot), sójová omáčka (obsahuje lepok), horčicové semeno, prírodné dymové aróma, chilli sušené údené (Chipotle), zmes korenia .
3.miesto v súťaži Výrobok roka, Chillibraní 2017!
Pálivosť: 7/10
Objem: 185 ML
Výrobca: My-Chilli s.r.o. (Česká republika)
Viac o My-Chilli:
Dvaja kamoši, ktorí sa s podporou rodín pustili robiť podnikania v gastro biznize. Žijú na južnej Morave, kde od miestnych farmárov nakupujú suroviny pre výrobu pálivých omáčok. Založili firmu s úplne minimálnymi investíciami, osem-litrovým hrncom na omáčky, vareškou, ručným tyčovým mixérom a zásobou chilli papričiek z desaťmetrovej záhradky. A s obrovským nadšením :-). Dnes ich hrniec s automatickým miešadlom má objem 100 litrov, profi gastro mixér vyzerá skôr ako zbíjačka a za jeden deň spotrebujú toľko chilli ako im predtým stačilo na celý mesiac. Biznis sa snažia riadiť podľa jednoduchého hesla: "Rob ako najlepšie vieš a správaj sa tak, ako by si sám chcel, aby sa k tebe správali ostatní".
V priebehu času sa stretli s najrôznejšími celebritami či už v klasickom showbiznise, v gastro-biznise, alebo velikánmi sveta pálivých omáčiek:
Natáčanie programu "Česko varí s Pohlreichem"
S Johnom Hardom, zakladateľom CaJohns Fiery Foods.
Ed Currie, "autor" papričky Carolina Reaper (druhý zprava).
Odpovedať