CLASSICS EDITION: PÁLIVÝ KEČUP (600g)
Pálivosť 5/10
Zmes paradajok, dvojito koncentrovaného pretlaku, kopec korenia a Trinidad Moruga Scoripon s Habanerom. To je pálivý kečup v podaní My-Chilli.
Kategória: | PÁLIVÉ OMÁČKY |
---|---|
Chilli paprička: | Habanero, Chipotle |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Pálivosť: | 5 / 10 |
Jedna z trojkombinácie omáčok Classics Edition.
Kečup predsa nemusí byť "brečka" z obchodu, za euro pol litra. Verzia od My-Chilli je poctivá, s použitím vybraných paradajok, na dvakrát redukovaným pretlakom, kvalitným trstinovým cukrom a kopcom korenia. O poriadnu dávku pálivosti sa postará čerstvá Moruga a sušené Habanero.
Stredne pálivý kečup v novom atraktívnom balení s originálnou chuťou.
Zloženie: paradajky, paradajkový pretlak pasterizovaný (zahustený paradajkový pretlak 99,9%, soľ 0,1%) cukor, ocot, soľ, zmes korení, zeler, chilli (Habanero, Trinidad Moruga Scorpion)
Pálivosť: 5/10
Objem: 510 ml
Výrobca: My-Chilli s.r.o. (Česká republika)
Viac o My-Chilli:
Dvaja kamoši, ktorí sa s podporou rodín pustili do podnikania v gastro biznize. Žijú na južnej Morave, kde od miestnych farmárov nakupujú suroviny pre výrobu pálivých omáčok. Založili firmu s úplne minimálnymi investíciami, osemlitrovým hrncom na omáčky, vareškou, ručným tyčovým mixérom a zásobou chilli papričiek z desaťmetrovej záhradky. A s obrovským nadšením :-). Dnes ich hrniec s automatickým miešadlom má objem 100 litrov, profi gastro mixér vyzerá skôr ako zbíjačka a za jeden deň spotrebujú toľko chilli, ako im predtým stačilo na celý mesiac. Biznis sa snažia riadiť podľa jednoduchého hesla: "Rob, ako najlepšie vieš a správaj sa tak, ako by si sám chcel, aby sa k tebe správali ostatní".
V priebehu času sa stretli s najrôznejšími celebritami, či už v klasickom showbiznise, v gastro-biznise, alebo s velikánmi sveta pálivých omáčok:
Natáčanie programu "Česko varí s Pohlreichem"
S Johnom Hardom, zakladateľom CaJohns Fiery Foods.
Ed Currie, "autor" papričky Carolina Reaper (druhý sprava).
Odpovedať