JOLOKIA MASH (100 ml)
Pálivosť: 7/10
Mas z Indickej Ghost Pepper (Jolokia)
Kategória: | PÁLIVÉ OMÁČKY |
---|---|
Chilli paprička: | Jolokia |
Krajina pôvodu: | UK |
Pálivosť: | 7 / 10 |
Chceš poznať pálivé tajomstvo ukryté v Tvojej obľúbenej čili omáčke? Čili mash! Mash je základ mnohých svetoznámych omáčok a ak si niekedy chcel skúsiť vyrobiť vlastnú pálivú omáčku, tak toto je presne ono.
Prečo Fermentácia?
Ide o čerstvé pomleté papričky (zvyčajne 85-90% z finálneho produktu) spolu so soľou, ktoré sa nechajú fermentovať 2-6 mesiacov. Chuť dužiny a kože papričiek sa spája, aby pri varení poskytla intenzívnu a bohatú chuť.
Výsledkom je kaša (mash) so stabilným pH, pripravená na ďaľšie spracovanie a na použitie v omáčkach, salsách, a iných prísadách po celý rok, s konštantnou úrovňou pálivosti.
Zloženie: Bhut Jolokia, soľ, kys. octová
Pálivosť: 7/10
Objem: 100 ML
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.