KORENIACA ZMES V SKLE (40g)

Pálivosť: 5/10

S našimi koreniacami zmesami budeš v kuchyni majster.

od €2,50
Kategória: SOLI A KORENIACE ZMESI
Chilli paprička: Habanero
Krajina pôvodu: Anglicko
Pálivosť: 5 / 10
T-Bone Steak
Skladom
Môžeme doručiť do: 22.11.2024
€2,50
Hot Curry
Skladom
Môžeme doručiť do: 22.11.2024
€2,50
Chicken Tikka
Skladom
Môžeme doručiť do: 22.11.2024
€2,50
Chilli con Carne
Skladom
Môžeme doručiť do: 22.11.2024
€3,30
Všetky 4 druhy
Skladom
Môžeme doručiť do: 22.11.2024
€9,90
Všetky 4 druhy v darčekovom balení
Skladom
Môžeme doručiť do: 22.11.2024
€10,90

Môžeš si vybrať zmes podľa tvojej chute: T-Bone steak, Hot Curry, Chicken Tikka alebo Chilli con Carne?  

 

T-Bone steak

Zloženie: škorica, New Mexico paprika, mexické oregano, rasca, cesnak, cibuľa, čierne korenie, kajenské chilli, habanero, soľ


Použitie: 10g korenia na jeden steak, poriadne obaliť v korení a pomaly grilovať 6-8 min. z každej strany, nechať odpočinúť

 

Hot Curry 

Zloženie: koriander, kurkuma, rasca, kajenské chilli, čierne korenie, paprika, kardamón, škorica, klinčeky, zázvor, habanero, prášok zo žltej horčice, bobkový list, soľ

Použitie: 15g korenia na 250g kuracieho mäsa. Ideálne nechať marinovať 2-48 hodín v chladničke.

 

Chicken Tikka

Zloženie: garam masala, prášok z červenej repy, rasca, kurkuma, kajenské chilli, habanero, údená paprika, cesnakový prášok, koriander, soľ

Použitie: 15g korenia na 250g kuracieho mäsa zmiešať so šťavou z polovice citróna a marinovať 12-48 hodín.

 

Chilli con Carne

Zloženie: údená paprika, mexické oregano, chilli papričky Ancho, Jalapeno, New Mexico a Habanero, rasca, tymián, zelerové semiačka, bobkový list, cesnakový prášok, soľ

Rýchly recept: 25g korenia na 500g mletého mäsa na prípravu tradičného mexického chilli con carne.

 

 

Pálivosť: zmesy sú mierne pálivé, vhodné pre celú rodinu. Chceš viac ohňa? Prisyp si trochu z kľúčenky :D

Balenie: 60 gramov

Minimálna trvanlivosť výrobku: 18 mesiacov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: