Neskutočne voňavá, pravá mexická omáčka k mäsu, grilovaniu a mexickým jedlám, ako buritto alebo enčiláda.
Neskutočne voňavá, pravá mexická omáčka k mäsu, grilovaniu a mexickým jedlám, ako buritto alebo enčiláda.
"Adobo" je po španielky/mexicky omáčka. Dnes si spolu spravíme super adobo k mäsu z tradičných chilli papričiek pochádzajúcich z Mexika. Ide o papričky ANCHO, MULATO a PASILLA. Táto omáčka je skvelá na poliatie Tacos ale aj ku všetkým grilovaným mäskám, ktoré sú o nás hlavne v lete veľmi obľúbené.
Koniec leta je čas tých najskvelejších paradojok. No a čo môže byť lepšie ako si z nich spraviť úžasnú polievočku s troškou chilli. Tento recept máme od šikovníkov z CHILLIBROTHERS.SK . Tak poďme na to: